Scooters

Hier vindt u een actueel overzicht van scooters en bromfietsen bij Janus van Nispen.


Iedere dag ga je met plezier naar je werk of opleiding. Voor jou is een scooter/bromfiets in de eerste plaats een heel praktisch en voordelig vervoermiddel. Perfect om iedere dag voor minimale kosten,zonder parkeerproblemen of lang wachten bij de bushalte of file mobiel te zijn.

Dat scheelt je iedere dag niet alleen veel tijd, maar ook veel geld en dat komt altijd goed uit! De scooters/ bromfietsen die voor jou perfect zijn, vind je bij ons in de showroom. Van snorfiets, bromfiets, snorscooter tot bromscooter van bekende merken als Aprilia, Peugeot, Gilera, Vespa, Yamaha, Sym, Kymco en Tomos.

Van deze gerenommeerde fabrikanten levert Janus van Nispen vele modellen. Van de budget scooter tot de luxe Vespa’s. Een oogverblindend mooi vervoermiddel dat met een groot aantal accessoires heel persoonlijk kan worden gemaakt.

 

 

ONDERHOUD

Hoe houd je zo lang mogelijk plezier van je scooter?

Dus altijd starten, goed remmen en sturen. En nog een leuke inruilprijs? Dat is niet zo moeilijk! Laat hem onderhouden door de dealer die er verstand van heeft, je eigen merkdealer dus.

Een reparatie is binnen enkele dagen klaar.


Klik voor meer informatie op de logo’s rechts op deze pagina >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>