Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes van Janus van Nispen, uw favoriete dealer in de Bredase regio.


De nieuwe Sym Jet14, binnenkort leverbaar!

Geeft “urban touring” een nieuwe definitie.

De Jet14 is het resultaat van een uitgebreide analyse van de noden van de hedendaagse stadsscooterrijder. Zijn 14 inch wielen en korte wielbasis vormen samen het perfecte compromis tussen stabiliteit en lichtvoetige wendbaarheid.

Dankzij zijn Euro 4 eencilinder trekt de SYM Jet14 zich in alle situaties met vanzelfsprekend gemak uit de slag: terwijl het gecombineerde remsysteem en de grote remschijven garant staan voor veiligheid. En omdat looks nu eenmaal belangrijk zijn in de stad, zijn al deze kwaliteiten verpakt in een dynamisch, strak design.

De Jet14 geeft ‘urban touring’ een nieuwe definitie. Bij het ontwerp van de Jet14 werd vooral aandacht besteed aan gebruikersvriendelijkheid. Die is er gekomen in de vorm van:

• Vlakke voetplaat zodat je meer ruimte hebt om je voeten te laten rusten en een ergonomisch zadel om je rug te ontspannen.
• Licht en gemakkelijk manoeuvreerbaar: leent zich perfect voor ritjes in de stad dankzij zijn 14 inch wielen en is gemakkelijk bestuurbaar omdat hij zo weinig weegt (119 kg).
• Grote opbergruimte: onder het zadel is voldoende ruimte om een integraalhelm en handschoenen in op te bergen en er is ook een verborgen haakje voor een jas of tas.

4-takt, 25 en 45 km/h uitvoering

€ 2.498,-

Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


De Sym Fiddle III Euro 4 is binnen!

De Fiddle III combineert prachtige retro-elementen van toen met de modernste technologieën van nu. Bij uitstek de hipste retro scooter van het moment.
De Fiddle III Euro 4 voldoet aan de laatste Europese emissiestandaard. Dat maakt de Fiddle III Euro 4 nog milieuvriendelijker.

De SYM Fiddle III wordt geleverd met een overzichtelijk dashboard en LED-dagrijverlichting helemaal van deze tijd. Door het geavanceerde ECS, de elektronische aansturing van de carburateur, heeft deze scooter een betere koude start en zorgt het voor een lager brandstofverbruik. De Fiddle III is tevens uit te breiden met vele accessoires om zo nog meer jouw persoonlijke stijl aan deze scooter te geven.

Ben je op zoek naar een echte gave retro scooter? Dan is de SYM Fiddle III echt iets voor jou! Door zijn prachtige retro-lijnen en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een echte gave retro scooter.

4-takt, 25 km/h uitvoering

€ 2.298,-

Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


Nieuw binnen: Yamaha Neo’s 4 2018 Euro 4!

Met zijn ingetogen kuipwerk en comfortabele chassis biedt deze zuinige 50cc viertakt scooter zijn bestuurder een stressvrije manier van vervoer. Compact genoeg om door files te zigzaggen en omdat de Neo’s 4 slechts 95 kg weegt, is parkeren en verplaatsen een fluitje van een cent.

Zijn indrukwekkende specificaties omvatten lichtmetalen velgen, dubbele koplampen en een LCD instrumentenpaneel met blauwe achtergrondverlichting. En dankzij meer dan voldoende opbergruimte onder de buddyseat is de Neo’s 4 tevens een handige, stijlvolle en praktische scooter voor in de stad.

Details

  • Vloeistofgekoelde 50cc viertakt, conform EU4-regelgeving
  • Zeer zuinig in verbruik en lage emissie
  • Lichtmetalen wielen en 12-inch banden
  • Karakteristieke ‘twin-eye’ koplampen
  • Stijlvol LCD instrumentenpaneel met sfeervolle blauwe verlichting
  • Standaard uitgerust met een uniek gekoppeld UBS remsysteem (Unified Brake System)
  • Afsluitbaar opbergvak voor helm en bagage
  • Handige bagagehaak

4-takt, 45 km/h uitvoering

€ 2.899,-

Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


BTC Riva 1 Euro 4

De BTC Riva is een klassieke scooter met goede rijeigenschappen en moderne techniek. De Riva is verkrijgbaar in een 25 km/u uitvoering en een 45 km/u uitvoering. Leverbaar in vele kleuren en zowel in glans als matte tinten. De Riva is standaard voorzien van een klapbagagedrager achter. Daarnaast zijn er vele accessoires leverbaar voor deze populaire retroscooter.

4-takt, 25 en 45 km/h uitvoering

€ 1.648,-

Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


NIEUW: Sym Orbit II Euro 4

Sportieve, multifunctionele krachtpatser

De SYM Orbit II Euro 4 is een sportieve, multifunctionele scooter geschikt voor de jongere generatie tegen een zeer aantrekkelijke aanschafprijs. Deze scooter is betrouwbaar, comfortabel en heeft een uitstekende wegligging. De Orbit II Euro 4 voldoet op alle flanken aan de hoge kwaliteitsnormen van SYM en aan de laatste Europese emissiestandaard. Dat maakt de Orbit II Euro 4 nog milieuvriendelijker.

De Orbit II Euro 4 is verkrijgbaar in Black, Matt Black, Matt Grey en Red.

 

4-takt, 25 en 45 km/h uitvoering.

€ 1.748,-

Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


Aan het laden...