Nieuws

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes van Janus van Nispen, uw favoriete dealer in de Bredase regio.


Sym Symphony ST Euro4

De Symphony ST voelt zich helemaal thuis in de stad. Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST en dat zorgt voor een geweldige rijervaring. De Symphony ST Euro4 voldoet aan de laatste Europese emissiestandaard. Dat maakt de Symphony ST Euro4 nog milieuvriendelijker.

De SYM Symphony ST wordt geleverd met een 792 mm hoge zadel en 16 inch wielen wat zorgt voor extra rijcomfort voor de bestuurder. Door zijn 7,5 liter brandstoftank is deze scooter ook nog eens geschikt voor het maken van langere afstanden. Het model heeft een aantal handige accessoires om je rijervaring te verhogen: een ruim opbergvak, startonderbreker en inklapbare voetsteuntjes.

4-takt, 45 km/h uitvoering.

€ 2.498,-

Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


Nieuw: BTC scooters vanaf € 1.173,-!

Prijzen zijn inclusief rijklaar- en kentekenkosten.

City

€ 1.173,-

Riva I

€ 1.473,-

Riva I Sport

€ 1.473,-

Riva Luxury

€ 1.723,-


Nieuwe kleuren Tomos Luxe en Tomos Quadro

Tomos Luxe EX 25

De Tomos Luxe was lange tijd alleen verkrijgbaar in de kleuren Black en Copper. Daar is verandering ingekomen, want de Tomos Luxe is nu ook beschikbaar in de kleur Signal Grey.

Deze Tomos Luxe staat bekend om zijn comfort en gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast wordt deze Tomos Luxe geleverd met een mandje. Starten is heel eenvoudig met slechts 1 druk op de elektrische startknop. Het zadel en de zachte voor- en achtervering zorgen ervoor dat je comfortabel rijdt.

€ 1.598,-
Inclusief rijklaar- en kentekenkosten

 

Tomos Quadro EX 25

De Tomos Quadro was lange tijd alleen verkrijgbaar in de kleur Black. Daar is verandering ingekomen, want de Tomos Quadro is nu ook beschikbaar in de kleur Traffic Grey.

Deze Tomos Quadro, vooral herkenbaar door zijn authentieke koplamp, staat bekend om zijn comfort en gebruiksvriendelijkheid. Starten is heel eenvoudig met slechts 1 druk op de elektrische startknop. Het zadel en de zachte voor- en achtervering zorgen ervoor dat je comfortabel rijdt.

€ 1.698,-
Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


De Symphony ST is verkrijgbaar in een nieuwe kleur!

De Symphony ST was lange tijd alleen verkrijgbaar in de kleuren Iron Grey en White. Daar is nu verandering ingekomen, want de kleur Black Silver is daar aan toegevoegd.

Street & Style

De SYM Symphony ST voelt zich helemaal thuis in de stad. Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen kan deze scooter makkelijk alle wegtypen aan. Wendbaarheid, comfortabel, veiligheid en zuinigheid staan centraal bij de Symphony ST en dat zorgt voor een geweldige rijervaring. Tevens is de Symphony ST Euro 3 gecertificeerd.

Specificaties

De SYM Symphony ST wordt geleverd met een 792 mm hoge zadel en 16 inch wielen wat zorgt voor extra rijcomfort voor de bestuurder. Door zijn 7,5 liter brandstoftank is deze scooter ook nog eens geschikt voor het maken van langere afstanden. Het model heeft een aantal handige accessoires om je rijervaring te verhogen: een ruimopbergvak, startonderbreker en inklapbare voetsteuntjes.

 

4-takt, 25 en 45 km/h uitvoering.

€ 2.398,-

Inclusief rijklaar- en kentekenkosten


Giant fietsen 2017

Giant
Giant Revel 29 2 Black – € 549,-
Giant Ultimo 2 GTS Titanium Metallic – € 749,-
Giant Talon 2 LTD Black/Orange - € 699,-
Giant Talon 2 LTD Black/Orange – € 699,-
Giant Ultimo LDS Ghost White - € 749,-
Giant Ultimo LDS Ghost White – € 749,-
Giant Chill 2 LDS Frosted Sky Red - € 569,-
Giant Chill 2 LDS Frosted Sky Red – € 569,-
Giant Argento 4 GTS Black Satin - € 499,-
Giant Argento 4 GTS Black Satin – € 499,-
Giant Argento 4 STA Petrol - € 499,-
Giant Argento 4 STA Petrol – € 499,-

Aan het laden...