Euro 4: Tomos E-Luxe en Tomos Quadro EX

Tomos E-Luxe 25 – Euro 4

Niets dan comfort met deze Luxe bromfiets, die zowel beginnende als gevorderde bromfietsrijders aanspreekt. Hoogtepunten zijn z’n zachte vering, elektrische startknop en handige elektrische oliepomp, waardoor je in elk tankstation kan bijtanken.

Wat ‘m echt luxe maakt? De praktische, afneembare boodschappenmand. Al snel kan je niet meer zonder! Naast z’n luxe-status mogen we ook de prestaties van deze prachtige bromfiets niet vergeten. Want dankzij de twee automatische versnellingen rij je dynamisch en efficiënt, ook door het drukke stadsverkeer. Ervaar het zelf en ontdek dat een bromfiets zowel mooi, comfortabel als krachtig kan zijn.

€ 1.828,-
Inclusief rijklaar- en kentekenkosten

 

Tomos Quadro EX 25 – Euro 4

Veiligheid en een sportieve look, de Quadro combineert het allemaal! Hij onderscheidt zich door z’n elektrische starter, waardoor de motor start met een simpele druk op de knop en richtingaanwijzers die veiligheid garanderen.

Hoewel hij een sportieve look heeft, is deze snorfiets te allen tijde veilig. En comfortabel! Dat bewijzen de perfect geplaatste voetensteunen. Kortom, deze machtige machine gebruik je elke dag. Of dat nu voor boodschappen is, je woon-werktraject of andere uitstappen. Geen toeval ook dat enkele gespecialiseerde magazines de Quadro uitgeroepen hebben tot de beste vriend van de mens.

€ 1.928,-
Inclusief rijklaar- en kentekenkosten